Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Tätä viiniä valmistetaan Tempranillo-lajikkeen omistamien viinitarhojen sekä Garnacha-lajikkeen viinitarhojen rypäleistä. Lajikejako: 70 % Tempranillo, 30 % Garnacha. Valmistus: Rypäleet poistettu varresta ruostumattomasta teräksestä, ja liotus kestää kuukauden.
MAISTAMISMUISTIO: Nuori punaviini on kirsikanvärinen, jossa on kirkkaan violetit reunat.
NOKASSA: Se on laaja, voimakkailla punamarja- ja mustikkatuoksuilla. Hyvä intensiivisyys.
SUUSSA: Se on maukas, raikas, kestävä ja erittäin hedelmäinen.
Logistiikka:
· 12 Yksikköä laatikossa.
· 60 Laatikkua eurooppalaisella lavalla.
· 720 Yksikköä eurooppalaisella lavalla.
Minimimäärä: 1 eurooppalainen lava.
Verot eivät sisälly hintaan.
Kysy tarjousta yhteystiedoista.
Pyydämme välittäjiä ja uteliaita pidättäytymään.
Ei myydä yksityishenkilöille missään olosuhteissa.
Tarjous vain ammattilaisille tukkumyyntiin kansallista jakelua, ravintoloita tai Horeca-kanavaa varten.
Asiakaspalveluaika: Maanantaista Perjantaihin. Aamuisin 8:00–14:00.